O nama


Klas d.o.o. društvo sa ograničenom odgovornošću za preradu i promet žitaricama, mlinskih i pekarskih proizvoda, trgovina i ugostiteljstvo radi i djeluje od 01.05.1991. godine. Sjedište tvrtke je u Ivanić Gradu, Franje Jurinca 1, a proizvodni pogon, osim u Ivanić Gradu, nalazi se i u Križu.

Tijekom 2000. godine u mlinu je obavljena rekonstrukcija i ugrađena je modernija oprema talijanskog proizvođača Sangati. Time smo povećali kapacitet mlina na 100t dnevne meljave. Najznačajnija djelatnost je meljava pšenice gdje godišnje preradimo oko 15.000t pšenice.

Od osnivanja tvrtke do danas tvrtka surađuje sa proizvođačima poljoprivrednih proizvoda otkupljujući domaće i kvalitetne sirovine - pšenicu, kukuruz i dr. sa Sisačko-moslavačke, Požeško-slavonske i Osječko-baranjske županije.

Kod svake proizvodnje veliku važnost dajemo na kvalitetu sirovine, koja se kontrolira pri svakom prijemu sirovina u silos. Kontrola se obavlja u laboratorijima ovlaštenim za kontrolu zdravstvene ispravnosti hrane. Proces pakiranja brašna u potpunosti je automatiziran. Tvrtka posjeduje vlastiti vozni park kojom distribuira proizvode u prodajnu mrežu.

Kako bi mogli zadovoljiti sve zahtjeve naših kupaca na domaćem i inozemnom tržištu, 06.07.2010. godine implementiran je sustav za sigurnost hrane HACCP, a 03.07.2006. sustav je implementiran i u proizvodni pogon pekare.

Ljudski resursi

Tvrtka Klas apošljava 44 djelatnika raznih profila i kvalifikacija. U proizvodnim pogonima rade 33 djelatnika, dok u ostalim sektorima zapošljavamo 11 djelatnika.

Stalna ulaganja u usavršavanje i školovanje naših zaposlenika odražava se na održavanje kontinuirane kvaliete naših proizvoda i usluga. Ulaganje u tehnološke procese, proizvodne i ljudske resurse primarni je zadatak tvrtke danas i u budućnosti.

Politika kvalitete

Implementirali smo u poslovanje HACCP Codex Alimentarius certifikat (Proizvodnja i transport proizvoda i kolača). Uvođenjem certifikata tvrtka jača konkurentske vrijednosti na tržištu, te osigurava kako iznimnu kvalitetu proizvodnog ciklusa i proizvoda.

Logistika

Tvrtka posjeduje 10 Ducato kombi vozila i 2 MAN vozila. Vozila su specijalizirana za prijevoz pekarskih proizvoda, te zadovoljavaju visoke tehnološke standarde kako bi se očuvala primarna kvaliteta naših proizvoda prilikom transporta i dostave.

Naša prodajna logistika može odgovoriti na sve zahtjeve tržišta u smislu transporta naših proizvoda na lokaciju partnera diljem Hrvatske - pouzdano i na vrijeme, sa očuvanim proizvodom koji se dostavlja.

Osnovni podaci


Tvrtka: Klas d.o.o.
MBS: 080101882
OIB: 82105948359
Sjedište: Ulica Franje Jurinca, Ivanić Grad
Temeljni kapital: 5.891.100,00 kuna
Pravni oblik: društvo sa ograničenom odgovornošću
Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu; Tt-04/1611
Direktor: Fabijan Radoš
Poslovni račun (IBAN):
HR0624840081100424016, Raiffesenbank Austrija d.d. Zagreb, Petrinjska 59